Czy po zakończeniu okresu testowego stracę moje dane?

Nie – w przypadku przedłużenia konta wszystkie dane w Livespace CRM wprowadzone w trakcie okresu testowego są zachowane i można kontynuować pracę bez konieczności wprowadzania ich ponownie do nowego konta.